Salina Turda fost aleasă să fie parte a Festivalului Internațional de Teatru (FIT) în calitate de partner al evenimentului care se desfășoară  în perioada 29 iunie – 8 iulie 2018.

De-a lungul a 10 zile, în cadrul FIT, se vor desfășura mai mult de 80 de evenimente culturale, iar sute de artiști vor avea spectacle la Fabrica de Bere, Centrul Vechi al Turzii, Teatrul Municipal Turda sau Salina Turda.

„Festivalul International de Teatru trebuie să se comporte ca un pilon ce poate croșeta în jurul său energii creatoare și poate genera dezvoltarea comunității turdene”, a declarat pentru Monitorul de Cluj Cătălin Grigoraș, președintele Festivalului Internațional de Teatru Turda.

Accesul la spectacole se face pe bază de abonamente. Un abonament de  150 lei dă deținătorului dreptul de acces nelimitat la toate evenimentele din festival. Abonamentul de 100 de  lei permite accesul la evenimentele care au loc doar în sala mare și sala studio a teatrului. Mai există un abonement de 75 lei, care limitează prezența deținătorului la evenimentele din sala mare a Teatrului „Aureliu Manea” Turda, iar ce de 50 lei, la evenimentele din sala studio a Teatrului „Aureliu Manea” Turda.

 

Articolul precedentVIDEO| Protest pe trecerea de pietoni față de Guvernul Dăncilă
Articolul următorFOTO | Cultura tradiţională din judeţul Cluj, studiată de specialiști în domeniu