Ploaia nu i-a împiedicat pe câțiva protestatari să organizeze un moment de nesupunere civică, blocând o stradă din centrul Clujului prin traversări repetate ale trecerii de pietoni. Aceștia au dorit să își arate susținerea față de manifestațiile din București, unde peste 4500 de persoane au protestat față de Guvernul Dăncilă, în ziua votului la moțiunea de cenzură a Opoziției.

Acțiunea de astăzi a fost un avertisment adresat celor care încearcă să mutileze Codul Penal și Codul de Procedură Penală. Data viitoare vom fi mai multi și vom sta mai mult! Nu acceptăm "reducerea democrației", pe care cei de la guvernare au invocat-o deja și nu tolerăm actele prin care acest lucru deja prinde contur. Dacă voi reduceți democrația, noi blocăm România!Mulțumim lui Kilin Zsolt pentru video 🙂

Publicată de Umbrela Anticorupție Cluj pe Miercuri, 27 Iunie 2018

Spre disperarea șoferilor, protestatarii au traversar în continuu câteva treceri de pietoni din centrul orașului.

„Acțiunea de astăzi a fost un avertisment adresat celor care încearcă să mutileze Codul Penal și Codul de Procedură Penală. Data viitoare vom fi mai multi și vom sta mai mult! Nu acceptăm „reducerea democrației”, pe care cei de la guvernare au invocat-o deja și nu tolerăm actele prin care acest lucru deja prinde contur. Dacă voi reduceți democrația, noi blocăm România!”, au scris organizatorii manifestației.

Articolul precedentFOTO| Un grup statuar ce va fi expus la Cambridge poate fi admirat în Piața Unirii
Articolul următorSalina Turda, printre partenerii Festivalului Internațional de Teatru