Trei bărbaţi, cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi ultraj, au fost reţinuţi 24 de ore.

Ulterior, aceştia au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile.

La data de 8 iunie, în jurul orei 22:00, poliţiştii au fost sesizaţi să intervină în zona unui local public din Aghireşu-Fabrici,  unde se reclama tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La faţa locului, poliţiştii au identificat mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice şi care au devenit recalcitranţi la vederea organelor de poliţie. Pentru menţinerea ordinii publice, la faţa locului a fost solicitată şi intervenţia poliţiştilor de acţiuni speciale.

În urma intervenţiei, 5 persoane au fost imobilizate şi conduse la sediul Poliţiei oraşului Huedin pentru lămuriri. Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 34 de ani, din Cluj-Napoca şi Aghireşu-Fabrici, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, cei în cauză fiind cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj, aceştia adresând şi ameninţări cu acte de violenţă poliţiştilor care au intervenit la faţa locului.

La data de 10 iunie a.c., reprezentanţii parchetului au dispus faţă de bărbaţi măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Articolul precedentFOTO | Drumul dintre Gilău şi Mărişel, blocat în urma furtunii de duminică
Articolul următorFOTO| Lucrările la Tetarom 1 încep cu consilidarea Dealului Hoia