Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în colaborare cu Centrul de Carieră FSPAC, organizează în perioada 20-21 noiembrie 2018, între orele 16:00 și 20.00, evenimentul intitulat Zilele Carierei (sediul FSPAC, str. Minerilor nr. 85, sălile T1-T2).

Studenții vor avea oportunitatea de a se întâlni, cu specialiști din domeniul comunicării, relațiilor publice și publicității,  domeniul politic, administrativ, sănătate publică, respectiv  media, și de a interacționa cu aceștia în cadrul unor workshop-uri și sesiuni de dezbatere. Acestea vor lua forma unor întâlniri cu alumni FSPAC și sunt organizate. De asemenea, absolvenți de success ai FSPAC si specialisti din diverse domenii le vor povesti studenților care au fost pașii pe care i-au urmat în carieră si le vor împărtăși din experiența lor.

Evenimentul va fi organizat în cadrul proiectului ROSE, sub-proiectul Acțiuni inovative pentru reducerea abandonului în rândul studenților FSPAC, AG nr. 41/SGU/NC/I. Este o inițiativă venită în sprijinul studenților care doresc să își clarifice opțiunile de carieră și să identifice noi oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Articolul precedentTeatru interactiv la Cluj: copilăria lui George Enescu
Articolul următorCluj-Napoca va fi gazda unui eveniment inedit: 100 de artiști, din patru generații diferite, se unesc într-o singură trupă