Sâmbătă, pe lângă prognozele de vreme bună și distracție, una din cele mai așteptate trupe românești, Subcarpați, vine să se reîntâlnească cu publicul electric; la ultima lor vizită la castel, Subcarpați s-au dovedit a fi printre cele mai populare și apreciate nume.

Pentru cei care vor să fie surprinși și să descopere artiști originali, a căror muzică trece mult de granițele unui singur gen, oferta scenei principale Electric Castle e completată de un show live The Bloody Beetroots, artistul care își compune la chitară clasică și pian piesele sale punk & electronic și care a colaborat cu nume precum Paul McCartney și Tommy Lee. El va fi urmat de Bakermat, cu un mix de muzică electronică și tehno produse într-un stil minimalist cu influențe de jazz și soul – altfel spus, o seară în care se va demonstra că muzica nu se încadrează întotdeauna în tiparele teoriei.

În orele călduroase de peste zi, participanții sunt invitați să se refugieze într-o cu totul și cu totul altă lume, printr-o experiență imersivă și hipnotizantă la 360 de grade în Ciuc Dome of the New World: proiecții experimentale și show-uri cu tematică diferită la intervale de o oră și jumătate, de la prânz până la miezul nopții. „Bio-Sphere”, „Circle of times”, „Sacred Geometry” sunt doar câteva dintre titlurile proiecțiilor de aici.

Domeniile Banffy promit să mai ascundă câteva secrete chiar pentru cei care au avut deja ocazia să le exploreze în primele zile de festival, de la proiecțiile interactive create de artistul multimedia Klaus Obermaier și aflate în încăperile castelului, la locul în care media din România va avea cuvântul, astăzi și mâine: EC Sessions debutează sâmbătă cu o sesiune dedicată radioului, avându-i ca invitați pe Răzvan Exarhu (Rock FM), Bogdan Șerban (Radio Guerrilla) și Andrei Stroe (Virgin Radio), iar duminică va avea o sesiune specială cu Amalia Enache (Pro TV), Cristian Lupșa (DoR), Mihnea Măruță (Press One) și Răzvan Ionescu (Recorder.ro).

Pentru cei încă nehotărâți cu privire la ținuta pe care să și-o aleagă în acest weekend, soluția e tot la Electric Castle, unde îi așteaptă o zonă de Fashion Unplugged, avându-l ca invitat special pe stilistul Maurice Munteanu și unde creațiile a peste 30 de designeri sunt o sursă perfectă de inspirație.

Articolul precedent44.000 de petrecăreți în ziua a treia de la Electric Castle
Articolul următorPersoană dispărută pe Lacul Beliș, căutată de scafandri