Direcția Comunicare și Relații Publice a Universității Babeș-Bolyai, împreună cu Biroul pentru Studenții cu Dizabilități din cadrul UBB, organizează luni, 3 decembrie, de la ora 18.00, în sala Auditorium Maximum, spectacolul Talentul nu cunoaște limite!.

Spectacolul, organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, are ca scop sprijinirea, integrarea și incluziunea studenților cu dizabilități în viața universitară,

„Dorim să promovăm o mai bună înțelegere în ceea ce privește problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități, precum și susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării acestora. Prin intermediul acestui eveniment se dorește achiziționarea unui elevator care să faciliteze accesul studenților utilizatori de fotoliu rulant în spațiile educaționale ale UBB”, afirmă organizatorii evenimentului.

Printre partenerii acestui spectacol se numără: Liceul Special pentru Deficienți de Vedere, Şcoala Gimnazială Specială – Centrul de Resurse privind Educaţia Incluzivă/Integrată, Școala Profesională Specială SAMUS, Şcoala Gimnazială Specială „Transilvania”, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, Liceul Tehnologic Special Pentru Deficienti de Auz, Asociaţia Pentru Protejarea Handicapaţilor Neuropsihici.

Evenimentul este sprijinit de Centrul de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri UBB, Departamentul de Psihopedagogie Speciala UBB și Fundația Motivation România şi este sponsorizat de companiile NTT Data și Sykes.

Intrarea este liberă.

Articolul precedentO premieră absolută la ceas de Centenar – Poveste românească – la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca
Articolul următorEveniment inedit la Cluj: “O sută de kilometri cât un veac de unire – Un kilometru pentru un an de unire”