Polițiștii de investigații criminale din Dej au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Ulterior, față de el a fost dispusă măsura controlului judiciar.

La data de 18 decembrie, în jurul orei 13:00, Poliția municipiului Dej a fost sesizată cu privire la comiterea unei tâlhării, pe strada Ecaterina Teodoroiu.

La data menționată, un bărbat, de 40 de ani, din Dej, i-ar fi sustras unei tinere în vârstă de 21 de ani, din Cășeiu, prin amenințări și violențe, 300 de lei și 21 de bonuri de masă.

Conform probatoriului administrat, la data de 7 noiembrie, bărbatul i-ar fi împrumutat femeii 200 de lei, urmând ca acest împrumut să fie returnat la data de 18 noiembrie. Întrucât acest termen nu a fost respectat, bărbatul ar fi amenințat-o telefonic pe femeie, stabilind un alt termen, respectiv 18.12.2018, și o altă sumă de returnat- 600 de lei.

În urma sesizării și a probelor administrate, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

Ieri, magistrații au luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de bărbat.

Articolul precedentFOTO | Sediul PSD Cluj a fost incendiat! Pompierii au stins flăcările
Articolul următorRecomandări pentru evitarea cozilor de început de an pentru abonamentele de zonă centrală