Sediul Partidului Social Democrat (PSD) Cluj a fost atacat, din nou. O faptă similară a avut loc şi în luna februarie a acestui an.

De această dată, au fost incendiate anexele şi scările sediului.

În jurul orei 9:15, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la un incendiu produs în zona sediului unui partid politic, din Cluj-Napoca. La faţa locului se afla o echipă de poliţişti care investighează împrejurările producerii incendiului. În urma acestui incident nu au fost victime, ci doar pagube materiale. Cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere prin incendiere, fapta prevăzută de Codul penal” a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, a transmis câteva detalii, pe Facebook, despre cele întâmplate ieri.

La începutul anului 2018 un protestatar #rezist a încercat să incendieze sediul social-democraţilor clujeni. După câteva luni, pentru fapta săvârșită a fost trimis la munca în folosul comunității, timp de 60 de zile.

În noaptea trecută, într-o manieră similară dar mai radicală, o mână criminală a dat foc la scările şi anexele sediului PSD Cluj.

Asta nu este nici opoziţie, nici politică, este anarhism curat! În alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste.” a declarat preşedintele PSD Cluj.

Articolul precedentVIDEO | Urmărire pe străzile din Dej | Un poliţist a fost lovit cu maşina
Articolul următorTâlhărie în plină stradă la Dej! I-a furat unei femei 300 de lei şi 21 de bonuri de masă