Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca a fost ales de European Best Destinations, cel mai important site de destinații turistice din Europa, coordonat de o organizație a UE, printre cele mai frumoase târguri de acest fel în 2018.

European Best Destinations nominalizează în fiecare iarnă 20 de târguri de Crăciun într-un concurs numit „Cele mai frumoase pieţe europene de Crăciun”, scrie libertatea.ro.

Anul acesta și un oraș din România a intrat în competiție. Este vorba de Cluj-Napoca și Târgul de Crăciun de aici.

Cât despre Târgul de Crăciun din Cluj, European Best Destinations spune că este „o sărbătoare a familiei, a întregii familii extinse: copii, bunici, mătuşi, unchi, veri etc. De ce să vizitaţi Clujul în perioada Crăciunului? Este unul dintre cele mai importante centre academice, culturale, industriale şi de afaceri din România, găzduieşte cea mai mare universitate din ţară (n. r. ca număr de studenţi), dar şi în 2015, oraşul a fost capitala Europeană a Tineretului”.

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca este unul dintre cele 20 de târguri de Crăciun nominalizate în concursul European Best Christmas Market al European Best Destinations! Dacă vă e drag ce facem, susţineţi-ne cu un vot aici. Milioane de mulţumiri”, scriu organizatorii Târgului de Crăciun din Cluj pe Facebook.

Anul trecut competiția a fost câștigată de Zagreb, despre care European Best Destinations spune că are una dintre cele mai frumoase scene de Advent de pe continent.

European Best Destinations este o asociaţie europeană cu sediul la Bruxelles ce promovează turismul şi cultura europeană.

sursa: libertatea.ro
Articolul precedentFOTO | Urmărire ca în filme pe străzile din Cluj-Napoca! Un tâlhar „iertat” de Tudorel Toader, fără permis, a fugit de poliţişti
Articolul următorBărbat în stare gravă după ce a fost lovit de o maşină! Victima traversa strada în mod regulamentar