O cursă nebună cu maşini a avut loc luni searăîn municipiul Cluj-Napoca.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut 24 de ore un bărbat care nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire și și-a continuat deplasarea cu autoturismul, determinându-i să pornească în urmărirea lui.

Bărbatul nu avea permis de conducere.

La data de 3 decembrie, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție, aflați într-o acțiune dispusă pentru prevenirea accidentelor rutiere, au efectuat semnal de oprire unui conducător auto care circula pe strada Aurel Vlaicu, din Cluj-Napoca.

Șoferul nu a oprit și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia și, împreună cu colegii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida, au reusit să-l blocheze în trafic, la intrare în localitatea Apahida.

Pe traseu, bărbatul a acroșat un alt autoturism aflat în trafic, însă și-a continuat deplasarea.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din Cămărașu, a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție pentru audieri. Acesta nu deținea permis de conducere.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Acesta a fost eliberat din închisoare, în luna august 2018, prin legea recursului compensatoriu. Acesta a fost închis pentru tâlhărie.

Articolul precedentGala Tineretului Clujean 2018 premiază proiectele de impact pentru comunitate
Articolul următorTârgul de Crăciun din Cluj-Napoca a fost ales printre cele mai frumoase târguri de acest fel din Europa