Cea de-a VIII-a editie a Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF revine în luna octombrie cu un program de divertisment dedicat tuturor clujenilor.

TiMAF este un proiect ce reunește în cadrul său o serie de activități gândite să atragă tinerii spre diferite forme de exprimări artistice, promovând arta în formele ei cele mai diverse și vizând un public fomat în mare parte din tineri,

TiMAF își propune ca pentru cea de-a VIII-a ediție să revină cu cel mai complex program cultural, dedicat Centenarului Marii Uniri. Tematica abordată de evenimentele ce fac parte din agenda TiMAF este în mare parte cultural-artistică. Activităţile din cadrul celei de-a VIII-a ediție TiMAF se bazează pe acțiuni artistice interdisciplinare care au scopul de a pune în valoare patrimoniul și valorile cultural – tradiționale.

Pentru ediția a VIII-a a proiectului TiMAF, accentul a fost pus pe crearea unor experiențe muzicale cât mai inedite. Astfel, TiMAF 2018 va aduce în fața clujenilor, o serie de concerte Live  ale artiștilor: Vama, Subcarpați și Macanache, la Euphoria Music Hall dar și un party dedicat studenților, alături de DJ Shiver, la Form Space.

Renumit pentru diversitatea culturală oferită participanților, TiMAF revine în 2018 cu un program care reunește în cadrul său evenimente dedicate atât artei teatrale cât și literaturii. Anul acesta, pe 20 octombrie, participanții vor putea participa la spectacolul Coada, o comedie absurdă scrisă de Israel Horovitz, regizată de Iarina Demian.

Iubitorii de literatură pot lua parte  la lansarea noului volum de poezii al scriitoarei Hanna Bota, dar și la conferințe de tip Storytelling alături de aceeași scriitoare.

De-a lungul anilor, TiMAF a promovat conceptul de evenimente, de tip Meet and Greet, în cadrul cărora, participanții au avut prilejul de a cunoaște și de a interacționa cu diferiți artiști/ formatori de opinii. Avand în vedere tematica de anul acesta, clujenii au oportunitatea să-l cunoască pe Alex Dima, realizatorului emisiunii ,,România, Te Iubesc!” pe 12 octombrie, la Cinema Victoria.

TiMAF este un proiect realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj – Napoca și a Consiliului Județean Cluj.

Articolul precedentFOTO | Produs de România, un eveniment inedit organizat la Cluj, în Anul Centenar
Articolul următorA început depunerea cererilor de acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei