U BT Cluj Napoca a ajuns la un acord cu baschetbalistul american Tony Bernard Easley Jr. Născut pe 15 iulie 1987, Easley are 2,06 cm înălțime, 96 de kilograme și evoluează sub panou, pe postul de pivot sau extremă de forță.

În cariera sa, americanul a evoluat la echipe din Finlanda, Israel, Germania, Polonia și Italia, acolo unde a fost legitimat la echipe din primele două eșaloane. Cele mai importante echipe pentru care a jucat sunt Dinamo Sassari și Umana Reyer Venezia.

”Sunt încântat să fac parte din această echipă în noul sezon! Am vorbit cu antrenorul și cu câțiva dintre jucători, am înțeles de la ei că tot ce se face aici este orientat spre victorie. Îmi place această mentalitate. Nu am fost până acum niciodată în România, așa că nu știu la ce să mă aștept. Din fotografiile pe care le-am văzut și din ce am citit în aceste zile, România și Cluj-Napoca sunt superbe. Abia aștept să îmi întâlnesc colegii și să luptăm împreună pentru culorile alb-negru!”, a spus Tony Easly.

Până în prezent, din lotul echipei clujene fac parte Kuti Nandor, Rolland Török, Andrei Mureșan, David Vida, Anders Teir, Vlad Moldoveanu, Andrei Calnicenco, Aleksandar Rašić, Kyndall Dykes, Stanimir Marinov și Tony Easley.

Articolul precedentMeciurile echipei CFR Cluj blochează mai multe străzi din oraș
Articolul următorFOTO | Acţiune amplă a poliţiştilor la Huedin