U Banca Transilvania s-a reunit aproape în efectiv complet, baschetbaliștii formației ardelene având un singur plan: să ia titlul, cupa și să aibă un parcurs bun în cupele europene, cu atât mai mult cu cât la echipă s-au întors vedetele Vlad Moldoveanu și Kyndall Dykes.

Reunirea s-a  făcut la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, la acțiune luând parte jucătorii Kuti Nandor, Rolland Török, Andrei Mureșan, David Vida, Anders Teir, Vlad Moldoveanu, Andrei Calnicenco, Aleksandar Rašić, Kyndall Dykes, Stanimir Marinov, precum și juniorul Modibo Diaby. De altfel, o serie de sportivi din cadrul academiei noastre vor participa alături de echipa de seniori în perioada de pregătire.

Din lot mai face parte și americanul Tony Easley, iar antrenorul Mihai Silvășan spune că zilele acestea va mai fi adus un jucător străin pe postul de pivot.

„Vlad și Kyndall sunt jucători foarte valoroși, Vlad este cel mai bun român al momentului, chiar dacă vine după o accidentare. Nu îmi fac probleme din acest punct de vedere, pentru că știu că este profesionist, știu cum muncește și cum s-a recuperat. Bineînțeles, va trebui să avem răbdare cu el până când va reveni într-o formă fizică și mentală foarte bună pentru jocul de baschet. Vom avea grijă ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, să se simtă confortabil și să fie jucătorul care a fost în trecut. Kyndall și-a dorit foarte mult să plece anul trecut, a avut un contract în Italia, a văzut ce e acolo, a jucat foarte bine, însă a dorit să vină înapoi la Cluj, unde se simte ca acasă. Noi l-am primit, știm ce fel de jucător este, e un învingător, are un caracter puternic și știm la ce să ne așteptăm de la el în momentele importante. Îi cunosc bine pe amandoi și cred că ne vor ajuta la îndeplinirea obiectivelor, la fel cum o vor face și ceilalți jucători din lot. Va fi un campionat bun, echilibrat, sunt multe echipe cu potențial și fiecare își va apăra șansele și se va lupta pentru ele”, a spus tehnicianul.

Articolul precedentZiua Ecvestră, sărbătorită duminică la Cluj-Napoca
Articolul următorStudiu despre efectele alpinismului asupra copiilor bolnavi, implementat în taberele Yuppi