Un bărbat de 60 de ani şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, în staţia CFR din localitatea Baciu.

Decesul a survenit după ce persoana respectivă a fost lovită de trenul Budapesta – Braşov. Până la această oră, nu se ştie cu exactitate dacă este vorba de un accident sau o sinucidere.

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Postul de Poliție TF Cluj Napoca, au fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orei 22:20, trenul IR care circula pe relația Budapesta – Brașov, în timp ce trecea prin stația CFR Baciu din judeţul Cluj, a surprins în gabaritul căii ferate și a accidentat mortal o persoană de sex masculin.

În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în stația CFR Baciu, între firele liniei 2 de cale ferată, se află cadavrul unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Cluj Napoca.​ ​

​Cadavrul a fost transportat la IML Cluj pentru necropsie.

​În cauză a fost înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de <ucidere din culpă>, cadru legal în care vor fi continuate cercetările pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care a survenit decesul bărbatului.” a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Articolul precedentFOTO | Inovaţie în Cluj: un nou tip de „arbore”, care încarcă gratuit dispozitivele mobile, instalat în mai multe zone din oraş
Articolul următorFOTO | Autocar cuprins de flăcări pe centura Apahida – Vâlcele