Universitatea Cluj a început sezonul cu planul de a promova la finele acestui an competițional, astfel încât anul centenar al clubului să îi prindă pe studenți în prima ligă. După cinci etape, obiectivul pare realizabil.

Victoria de luni, 2-0 cu Luceafărul Oradea, le dă clujenilor speranțe la promovare. Astfel, după cinci etape, clujenii au trei victorii și două înfrângeri. Cel mai recent succes a venit pe teren propriu, după golurile marcate de Hordouan, în minutul 8, respectiv Gavra, la finalul primei reprize, în minutul 42.

De altfel, clujenii au obținut toate cele trei succese pe teren propriu, asta dacă luăm în calcul și partida inaugurală a sezonului, disputată „acasă”, la Târgu-Mureș.

Fostul internațional, Laszlo Sepsi, a declarat după meci că va pune la dispoziția clubului și a colegilor săi toată exepriența sa.

A fost victoria întregii echipe, una muncită şi vrem să o ţinem tot aşa, pentru a ne ridica moralul. Nu am început grozav campionatul, dar trebuie să luăm lucrurile pas cu pas, să dăm totul şi să înţelegem că nu va fi uşor să promovăm. Sunt câteva echipe bune, însă totul depinde numai de noi, de cum ne vom prezenta la fiecare meci. Am găsit o echipă cu mulţi jucători noi, un club cu pretenţii care îşi doreşte să revină în Liga 1. Am încercat să îmi fac datoria cât mai bine la toate formaţiile la care am jucat. Universitatea Cluj este un brand al fotbalului românesc, iar eu am venit aici să ajut cu experienţa şi calităţile mele, să formăm o echipă competitivă. E o diferenţă mult prea mare între liga secundă din Germania şi cea din România. Important e ca noi şi generaţiile viitoare să muncim mai mult, să creştem, iar conducătorii să atragă investitori şi să reuşească să aducă lumea la stadion, pentru că de acolo începe totul

Articolul precedentPolițiștii rutieri, „profesori” pentru elevii unei școli de șoferi
Articolul următorClujean, decedat pentru că la spitalul din Câmpia Turizii nu există defibrilator