O mașină a blocat miercuri accesul ambulanțelor în Clinica Medicală 2 din Cluj între orele 8.20- 9.30. Imaginile au fost postate pe Facebook de deputatul Emanuel Ungureanu.

„Am primit aceste imagini acum câteva minute din partea unui medic care lucrează pe secția de Reumatologie din Spitalul Județean Cluj. O ambulanță nu a putut să treacă aproape o oră din cauza unei mașini a unui clujean care a pretins că a parcat chiar la intrarea de acces pentru secțiile de: Reumatologie, ORL, Medicină Internă, Chirurgie 2, Urologie pentru că a trebuit să-și transporte mama bolnavă… Curțile clinicilor medicale din Cluj sunt înguste, pline de gropi, adevărate capcane pentru oameni și mașini”, a scris deputatul pe contul său de Facebook.

O mașină a blocat astăzi accesul ambulanțelor în Clinica Medicală 2 între orele 8.20- 9.30.Am primit aceste imagini…

Publicată de Emanuel Ungureanu pe 23 Mai 2018

Acesta a mai spus că este impardonabil să blochezi accesul într-o clinică. „În acest context, complet nefericit, fac un apel la civilizație și respect reciproc, este absolut impardonabil să blochezi accesul intr-o clinică cu sute de bolnavi pentru a rezolva mai facil problema ta sau a rudei tale. Pentru cei care cunosc zona, mașina din imagine a blocat de fapt accesul către 4 clinici: Medicală 2, Chirurgie Cardiovasculară, Diabet, Institutul Inimii. Poliția Locală chemată la fața locului a dat din umeri și a plecat… Acest infern ne va urmări până la construirea himericului Spital Regional”, a mai scris Ungureanu.

Articolul precedentZeci de kilograme de carne stricată la un fast food din Cluj
Articolul următorMai multe mașini implicate într-un accident pe Calea Turzii