Chiar dacă legea nu le dă voie să circule pe drumuri publice și cu atât mai mult pe un drum național pe care traficul este infernal, proprietarii de căruțe continuă să facă probleme. Un șofer clujean a postat pe Facebook un video în care se poate vedea cum, pe DN1 Florești-Cluj-Napoca, mașina pe care o conduce intră direct într-o căruță care circula pe banda 1 a șoselei.

Video-ul a fost postat de către utilizatorul Vlad Ivănescu. În imagini se poate observa cum șoferul se deplasează pe banda 1, iar la un moment dat, în față îi apar două căruțe. În ciuda efortului de a evita impactul, mașina izbește prim căruță, iar persoana din atelaj este vizibil zdruncinată.

Atenție, videoclipul conține limbaj licențios.

D’ale drumurilor noastre ??*de vizionat cu sonor**edit: nu sunt eu la volan 🙂

Publicată de Vlad Ivanescu pe 24 Mai 2018

Potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului (OUG) nr. 195/2002, modificată prin OUG nr. 63/2006 (Codul Rutier), la articolul 71 este precizat faptul că „sunt interzise accesul si deplasarea vehiculelor cu tractiune animala, a masinilor si utilajelor autopropulsate utilizate in lucrari de constructii, agricole si forestiere, a animalelor de povara, de tractiune sau de calarie, precum si a animalelor izolate sau in turma pe drumurile nationale, in municipii si pe drumurile la inceputul carora exista indicatoare de interzicere a accesului.”

Articolul precedentMarșul LGBTQ, interzis în centrul Clujului: „Răbdarea noastră a atins un nivel sensibil”
Articolul următorNou record mondial stabilit la Campionatul Mondial de Popice de la Cluj-Napoca