Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie pentru ziua de duminică, 27 mai 2018, între orele 18.00-19.00, pentru desfăşurarea în bune condiţii a unei manifestări publice religioase de Rusalii.

Restricțiile de circulație vor fi instituite pe traseul: Piaţa Avram Iancu – Bd. 21 Decembrie 1989 – Piaţa Unirii, latura de est – Bd. Eroilor – Piaţa Avram Iancu – Catedrala Ortodoxă. De asemenea, în același interval orar, circulația rutieră va fi restricționată pe  str. Napoca și pe str. Universității.

Rusalii 2018: câte zile libere vor avea românii

Rusalii 2018 În acest an, sărbătoarea Rusaliilor va fi pe  27 şi 28 mai (luni), astfel că data de 28 mai va fi liberă, cel puţin pentu bugetari.

În plus, la sfârşitul lunii există două zile lucrătoare libere decretate în mod legal, stipulate în Codul Muncii: Sărbătoarea de Rusalii, 27 şi 28 mai (luni), plus ziua de 1 iunie (vineri).

Rusalii 2018. Dacă Guvernul ar fi creat o punte între cele două sărbători, se crea o săptămână întreagă nemuncită în România, situație fără precedent.

Rusalii 2018.  Zvonurile din presă, spuneau, zilele trecute, că se va oferi bugetarilor cea mai mare mini-vacanță pe care un guvern a dăruit-o vreodată – era vorba tocmai de zilele de 29, 30 și 31 mai care vor face punte între sărbătoarea de Rusalii, 27 și 28 mai, zile libere prin lege și 1 iunie tot liberă prin lege. Astfel, elevii și bugetarii ar fi beneficiat de o vacanță de 9 zile, de sâmbătă, 26 mai, până duminică, 3 iunie, inclusiv.

Însă, aceste zvonuri nu s-au confirmat, zile libere urmînd să fie 28 mai şi 1 iunie.

Vremea de Rusalii 2018. Anunţ important de la meteo

Articolul precedentNou record mondial stabilit la Campionatul Mondial de Popice de la Cluj-Napoca
Articolul următorElevă de 15 ani din Cluj, dispărută de la școală