Doi bărbați care au dat cu un spray lacrimogen într-o discotecă la Iclod au fost condamnați la închisoare de judecători. 

Cei doi au fost condamnați pe 25 noiembrie 2022 de Judecătoria Gherla la închisoare cu executare, după ce au pulverizat gaze lacrimogene într-o discotecă.

Unul are antecedente penale și a primit pedeapsă de șapte luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Al doilea, fără antecedente penale, a primit tot șapte luni de închisoare, pentru aceleași fapte, scrie actualdecluj.ro.

În urmă cu cinci ani, pe 26 martie 2017, în jurul orei 3 dimineața, cei doi inculpați au pulverizat, fără drept, o substanță iritant-lacrimogenă în interiorul discotecii ”Space Club” din Iclod, fapt ce a tulburat ordinea și liniștea publică, determinând cele aproximativ 200 de persoane prezente să părăsească în grabă incinta.

Inculpații și-au recunoscut inițial faptele, dar pe parcursul judecății nu s-au prezentat la înfățișări.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentGrav accident în judeţul Cluj! Un bărbat de 85 de ani a fost lovit mortal de o maşină condusă de un bihorean
Articolul următorMaricel Păcuraru și asociații din „Consorțiul PHG”, proiect-gigant de dezvoltare imobiliară – jucători de top pe piața de business din România