În data de 10 iulie, de la ora 16:00, respectiv de la ora 18:00 la Blue Brush Studio de pe Napoca 2, clujenii pot participa gratuit la două ateliere unde, susţin organizatorii , „oricine poate învăța cum să vopsească, să redecoreze și să împrospăteze dulapul bunicii sau noptiera veche astfel încât ele să aibă un aspect modern sau vintage, potrivit oricărui interior”.

Blue Brush Studio a luat naștere la Cluj din pasiunea lui Enikő Szentannai, Gabriella Baxter-Dáné și David Baxter – un inginer constructor, un psiholog școlar și un specialist în conservarea monumentelor istorice.

Locurile  în cadrul atelierelor sunt limitate. Înscrierile se fac online prin completarea formularului de participare.

„Le punem participaților la dispoziție tot ce au nevoie: vopsea, ceară, pensule, alte accesorii. Ei doar să vină cu deschidere și creativitate. Fiecare participant va primi o planșă din lemn pe care o poate vopsi chiar aici, pe loc, o poate decora și aranja după bunul plac. După atelier planșa rămâne la fiecare participant ca amintire sau o poate face cadou”, precizează Enikő Szentannai de la Blue Brush Studio, cei care organizează atelierele,

Feecare atelier va dura aproximativ două ore, timp în care participanții vor exersa și vor învăța tehnici de decorare cu o vopsea revoluționară pentru mobilă.

 

 

Articolul precedentStaţia mobilă a Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj va fi prezentă luni la Geaca
Articolul următorSwimathon sau cum să strângi fonduri pentru 13 proiecte caritabile