Un accident rutier a avut loc, în această după-masă, în localitatea Bologa, între Cluj-Napoca şi Oradea.

Şoferul unui TIR care se deplasa spre Oradea a pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat în coliziune cu un autoturism, a rupt un parapet şi a intrat pe calea ferată unde a fost lovit de un tren.

Conducătorul unui ansamblu de vehicule se deplasa pe DN1E60 înspre Oradea, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum,  într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasă din sensul opus. În urma impactului ansamblul de vehicule a ajuns pe calea ferată.  

După aproximativ 10 minute, conducătorul ansamblului de vehicule s-a urcat în cabina tirului, moment în care cabina a fost lovită de trenul inter regio ce se deplasa înspre Cluj-Napoca rezultând rănirea conducătorului tirului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unui pasager din autoturism. 

Traficul se desfășoară alternativ„, a transmis IPJ Cluj.

Am înțeles că inițial a avut loc un accident rutier între un autoturism și un autocamion, ultimul ieșind în afara părții carosabile in apropierea căii ferate, iar la scurt timp după aceasta a fost acroșat de o garnitura de tren. Din câte am înțeles, au fost doar doi călători în tren„, a transmis ISU Cluj.

 

Imagine

Articolul precedentCOMUNICAT Realitatea PLUS
Articolul următorCaz incredibil în Cluj: un poliţist este cercetat pentru furt