Un incendiu puternic, izbucnit în toiul nopții, a cuprins mai multe barăci de pe strada Pata Rât din Cluj-Napoca. 12 persoane, între care 6 copii au rămas fără adăpost. 

Patru autospeciale au desfășurat operațiuni de stingere timp de cinci ore, iar un echipaj medical SMURD a consultat mai multe persoane cu agitație psihomotorie ca urmare a incendiului izbucni în această noapte și a distrus mai multe locuințe din zona cunoscută ca și ”Colonia Nouă”, scrie ziuadecj.realitatea.net.

Au fost distruse în totalitate de flăcări cinci barăci și au fost afectate alte patru lăsând fără adăpost 12 persoane, din care 6 minori.

Pompierii au luptat cu flăcările în condiții vitrege, locuințele fiind situate foarte aproape una de cealaltă, iar temperaturile scăzute au înghețat apa folosită pentru stingere ce se scurgea pe căile de acces. Intervenția a fost sprijinită de forțe din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, a Inspectoratului Județean de Jandarmi, a Poliției locale și reprezentanți ai Primăriei Cluj-Napoca și ai Serviciului Voluntar Pentru Situații de Urgență din cadrul acesteia. Din fericire, ca urmare a acestui eveniment nu au rezultat persoane rănite„, transmite ISU Cluj.

Din cercetările preliminare rezultă că incendiul a fost cauzat de o lumânare lăsată aprinsă neglijent, peste noapte, în apropierea unor materiale combustible.

Articolul precedentCâte proiecte pe fonduri europene a depus Primăria Gherla în anul 2018
Articolul următorFemeie tâlhărită şi închisă în baie! Agresorul a ajuns în spatele gratiilor