Intervenție pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins un imobil cu funcțiuni mixte de pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un imobil situat pe strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca, în care funcționa un spațiu de birouri, un atelier de vopsitorie și o locuință particulară.

„Apelul de urgență a venit în jurul orei 7.10, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stins incendii, o autoscară și, preventiv, un echipaj SMURD.

În momentul sosirii pompierilor, focarele incendiului au cuprins o cameră tehnică din atelierul de vopsitorie, canalul tehnic de ventilare, un garaj, izolația exterioară din polistiren și întreg acoperișul imobilului, cu o suprafață de aproximativ 250mp.

Nu au fost înregistrate persoane care să solicite consult medical, iar intervenția promptă a pompierilor a reușit să împiedice propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite„, a transmis ISU Cluj.

Cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației de ventilare.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentDocumente explozive de la firma de avocatură care a făcut jocurile pentru compania Euroconstruct ies la iveala – Culisele statului paralel, azi, ora 18:00
Articolul următor7 ani de la tragedia din Colectiv | Bobby Păunescu: „Nu consider că s-a făcut dreptate până în momentul acesta”