Jurnaliștii postului american de televiziune CNN laudă frumusețea Munților Apuseni într-un articol în care au realizat un top al celor mai frumoase destinații din Europa.

Printre atracțiile turistice remarcate de jurnaliștii americani se numără și două obiective extrem de îndrăgite de clujeni, și nu numai, de o frumusețe aparte, dar care sunt încă insuficient cunoscute de turiștii străini: Cascada Vălul Miresei de la Răchițele și Lacul Tarnița.

,,Parte din Carpaţii Occidentali din Transilvania, Apusenii sunt ideali pentru vacanţe de vară, cu temperaturi răcoroase şi trasee neaglomerate, cu pajişti antice, păduri virgine şi piscuri calcaroase”, scrie CNN.

Printre cele mai frumoase destinaţii turistice din Europa, CNN a mai inclus peninsula Dingle (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Efes,(Turcia), Pompei,(Italia), Bruges (Belgia), Ephesus (Turcia), Plovdiv (Bulgaria), Avignon (Franţa), Atena (Grecia), Salzburg (Austria), HenneStrand (Danemarca), Dusseldorf (Germania), Groningen (Olanda), Parcul National Cairngorms (Scoţia), Munţii Picos de Europa (Spania), Insulele Lofoten din Norvegia.

Articolul precedent,,În aiesta Sfânt Crăciun” – concert de colinde în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca
Articolul următorVIDEO | Accident surprins LIVE pe o cameră de bord! Impact între două maşini