Un consilier local atrage atenția pe Facebook asupra unui mare pericol de îmbolnăvire. „În Parcul Mare din Câmpia Turzii copiii se joacă cu ciori moarte! Un mare pericol de îmbolnăvire! Primăria ce face???”, a scris consilierul local Gabriel David, pe pagina personală de Facebook.

„Parcul Mare este un loc frecventat de copiii noștri, în acest moment nu se tunde iarba, nu se face curățenie, parcul nu este îngrijit! Astăzi, m-am plimbat prin parc… am rămas surprins să văd copii jucându-se cu ciori moarte! Primăria nu face nimic, dar plătește 36.000 de euro pentru festivaluri de peste prăjit și o Poliție Locală care se plimbă toată ziua în Duster, fără să sancționeze pe cei care fac mizerie și aruncă gunoaie”, susţine consilierul local.

Pe de altă parte, la Directia Sanitar-Veterinara și pentru Siguranta Alimentelor  (DSVSA) Cluj nu a fost trimisă nicio sesizare. „Nu am primit nicio sesizare. Dacă am fi primit, am fi trimis pe cineva la fața locului. Recoltăm probe și facem anchetă. Nu pot să vorbesc despre  pericolele de îmbolnăvire atât timp cât nu avem un buletin de analiză”, a declarat Costel Vușcan, director DSVSA Cluj.

 

 

 

Articolul precedentPatru copii în stare gravă după ce o staţie de autobuz s-a prăbuşit peste ei
Articolul următorMoaștele Sfântului Anton, la Cluj. Procesiune de Sfinții Constantin și Elena