Un polițist din Cluj a fost arestat după ce a fost acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri. Agentul de la Poliția Rutieră ar fi intrat peste ea în cameră, chiar dacă iubitul fetei era într-o încăpere din apropiere.

Victima a depus plângere, iar a doua zi, sâmbătă, polițistul a fost dus la audieri, iar luni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, deși omul legii a cerut o măsură mai blândă, potrivit Realitatea Plus.

Incidentul s-a întâmplat la o petrecere organizată la o cabană din județ, unde toți participanții consumaseră foarte mult alcool. Victima s-ar fi retras să se odihnească într-o altă încăpere, iar acolo ar fi fost violată de agentul de la Poliția Rutieră.

Prietenul femeii a intervenit, în cele din urmă, pentru că inițial nu a auzit ce se întâmplă, din cauza muzicii.

„La data de 12 noiembrie, a fost înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal.
 
Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie, plângerea înregistrată vizând o persoana care are calitate de polițist. 

În baza probatoriului administrat până în prezent, pe numele acestuia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta. 

Cauza se află în urmărirea penală proprie a procurorului, context în care alte detalii nu pot fi puse la dispoziție”, a transmis IPJ Cluj.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentSingurele roșii pe care este bine să le mănânci în extrasezon
Articolul următorCCR a publicat motivările pe legile justiției: „Independența judecătorului nu exclude responsabilitatea”