În zona viitorului nod rutier Alba Iulia, începând de la drumul ce merge spre fabrica de pavaje Florea Grup și până spre dealul de la pârâul Iovului, antreprenorul general Pizzarotti de pe lotul 1 al A10, menține un ritm constant al lucrărilor, notează ziarulunirea.ro.

Duminică, 20 mai 2018, în zona drumului spre fabrica de pavaje Florea și a dealului de la pârâul Iovului (viitorul nod rutier Alba Iulia Nord), s-a lucrat de la ora 7:00 dimineața până la ora 20:00 seara.

Reamintim că noul director general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, a vizitat vineri, în prima săptămână de la preluarea mandatului, şantierele aferente celor patru loturi ale Autostrăzii Sebeş-Turda, arată un comunicat transmis de companie.

„Loturile 3 şi 4 sunt cele mai avansate în ceea ce priveşte gradul de execuţie, urmând ca acestea să fie recepţionate în momentul în care îndeplinesc toate condiţiile impuse de prevederile contractuale”, precizează comunicatul.

CNAIR menţionează că „se fac eforturi pentru ca cele două loturi să fie recepţionate în termen cât mai scurt, inclusiv în ceea ce priveşte soluţionarea problemelor care vizează interpretarea testelor de calitate a lucrărilor”.

„Decizia privind momentul deschiderii acestor două loturi se va lua la centru, după analiza tuturor documentelor prezentate de experţi”, arată comunicatul.

CNAIR mai arată că Narcis Neaga a vizitat, joi, şantierul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva.

Narcis Neaga a preluat conducerea CNAIR SA din 12 mai, după ce fostul director general, Ştefan Ioniţă, a solicitat Consiliului de Administraţie să ia act de faptul că la expirarea mandatului său solicită să revină pe funcţia de director al Direcţiei Tehnice şi Calitate, deţinută anterior.

 

Articolul precedentMoaștele Sfântului Anton, la Cluj. Procesiune de Sfinții Constantin și Elena
Articolul următorTânăra absolventă de la Cluj care a provocat un accident pe calea ferată, cercetată penal