Bărbatul de 58 de ani, care din primele informații s-ar face vinovat de producerea accidentului de pe DN1 E60, dintre Gilău și Căpușu Mare, eveniment rutier produs la data de 15 august, a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți a admis solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, astfel că bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ştirea iniţială:

Din primele informații, conducătorul unui autoturism care circula pe DN1 E60, pe direcția Cluj-Napoca – Oradea, a oprit între Gilău și Căpușu Mare pentru a efectua un viraj la stânga, în curtea unui local public. În timp ce conducătorul auto aștepta să efectueze manevra în condiții de siguranță, în spate s-a format o coloană. În momentul în care conducătorul auto se afla în viraj stânga, un autovehicul aflat în depășirea coloanei a intrat în coliziune cu acesta.

Ulterior impactului dintre cele două autovehicule, cel care efectua virajul a fost proiectat în alt autovehicul care circula dinspre Oradea spre Cluj-Napoca.

Conducătorul auto care a efectuat manevra de depășire a părăsit inițial locul accidentului apoi a revenit, moment în care polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului au fost rănite două persoane.

Articolul precedentBilanț CoVid-19, ultimele 24 de ore: 1.087 cazuri noi, 253 vindecări, 37 decese
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 46. Românii care nu poartă măști, turnați de vecini