Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A3 Turda-Gilău, la kilometrul 35, pe sensul către Turda, în zona localității Săvădisla, județul Cluj, a izbucnit un incendiu la anvelopa unui ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor și o cisternă care transportă aditiv pentru autovehicule. Nu sunt persoane rănite.

Incendiul a fost lichidat, însă traficul este oprit pe banda de urgență și pe prima bandă pentru a fi efectuate verificările necesare. Nu este pericol de explozie. 

„Pompierii din cadrul Gărzii Gilău, Detașamentului Turda și Punctul de Lucru Florești au fost solicitați pentru a stinge flăcările care au cuprins roțile din spate ale unei autocisterne, încărcată cu AdBlue, ce rula pe autostrada A3, în apropierea km 35.

Până la sosirea pompierilor flăcările au fost stinse, se acționează în aceste momente pentru răcirea cisternei, circulația se desfășoară pe o singură bandă, pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda”, a transmis ISU Cluj.

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentDoi tineri arestaţi după ce au tâlhărit o femeie în propria casă! Au ameninţat-o cu un cuţit şi i-au furat banii
Articolul următorGabriel Oprea: „Pensiile militare trebuie să rămână ocupaționale. Liderii politici să nu accepte mai puțin”