Trei tineri au fost identificați și reținuți de către polițiști pentru tâlhărie calificată.

Ulterior, unul dintre aceștia a fost arestat preventiv, iar față de ceilalți a fost dispusă măsura controlului judiciar.

La data de 24 august, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au identificat și reținut, pentru 24 de ore, trei tineri, de 18, 15 și 14 ani, din Cluj-Napoca și Huedin, bănuiți de comiterea unei tâlhării.

Conform probatoriului administrat, la data de 22 august a.c., în jurul orei 12:00, cei în cauză ar fi pătruns fără drept într-un imobil din Huedin, ar fi imobilizat persoana vătămată – un bărbat în vârstă de 64 de ani – și ar fi sustras circa 100 de lei. Ulterior, în aceeași zi, în jurul orei 19:00, unul dintre cei trei s-ar fi întors la domiciliul bărbatului, ar fi forțat ușa de acces și ar fi spart un geam al locuinței, solicitându-i acestuia bani. Astfel, persoana vătămată i-ar fi înmânat 20 de lei.

A doua zi autoritățile au fost anunțate cu privire la această faptă, fiind demarate de îndată investigații. Astfel, în scurt timp cei în cauză au fost identificați și reținuți.

La data de 25 august a.c., tânărul de 18 ani a fost arestat preventiv de către magistrații Judecătoriei Huedin. Față de ceilalți doi, reprezentanții parchetului au dispus măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal.

Articolul precedentPreședintele CJ Cluj reacționează după protestul față de drumul din Săndulești
Articolul următorCristi Dănileț, despre scrisoarea lui Giuliani: „Trebuie sa afle că a fost păcălit”