Trio-ul Dusha Connection din Austria concertează la Sala Radio din Cluj-Napoca în 13 aprilie 2019, de la ora 20:00. Concertul face parte din cadrul Transilvania Jazz Festival.

Cei trei muzicieni creează o atmosferă efervescentă și strălucitoare, care vrăjește ascultătorul prin combinarea inventivă a celor mai diverse subiecte muzicale, hrănindu-se mult din ampla istorie a jazzului. Dusha Trio dezvoltă compoziția îmbinând stiluri diverse ce includ mult din rădăcinilelor balcanice, dar lasă îndeajuns loc și improvizațiilor, susțin organizatorii.

Trio-ul a atras atenția cu album Merak, lansat în renumitul club de jazz vienez Porgy&Bess. Merak a fost apoi prezentat în cateva importante festivaluri internationale de jazz precum Jazz Plaza International Festival of Havana, RARA Festival în Italia, One Jazz Festival în România, Petrovac Jazz, Hongkong Jazz Festival și chiar Beishan Jazz Festival în China.

Articolul precedentConstructorii din comuna Florești ar putea fi obligați să instaleze platforme de colectare selectivă a gunoiului
Articolul următorDealul Cetățuii va fi reamenajat – Primăria organizează un concurs de soluții