Intervenție pentru scoaterea unui bărbat surprins sub un mal de pământ în localitatea Sic. Din păcate, după mai bine de două ore pompierii au reuşit să îl scoată de sub pământ, însă acesta era decedat.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru a scoate un bărbat de sub un mal surpat de pământ în localitatea Sic.

„Apelul de urgență a venit în jurul orei 15.20, iar la fața locului au fost trimise o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu container multirisc și două ambulanțe SMURD.

De asemenea, elicopterul SMURD din Punctul de Operare Aeromedicală Jibou a fost dislocat la locul intervenției.

După mai bine de două ore de eforturi susținute, pompierii au reușit să scoată bărbatul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, de la o adâncime de aproximativ 3 metri.

Acesta prezenta semne incompatibile cu viața, fără posibilitatea de a fi aplicate manevre de resuscitare„, a transmis ISU Cluj.

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentAPIA participă la Târgul Internațional INDAGRA, ediția 2022
Articolul următorCARACATIȚA de pe piața deșeurilor. Cum să faci 230.000 de euro pe lună, cu o pârloagă de pământ, timp de 13 ani, fără să miști un deget. Afacerile dubioase ale patronului EUROCONSTRUCT