Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) a obținut un număr important de premii în cadrul cele de-a 11-a ediții a Expoziției Europeane a Creativității și Inovării de la Iași (EUROINVENT).

Astfel, UTCN a fost premiată cu 6 medalii de aur, 6 medalii de argint, 4 medalii de bronz, 4 diplome de excelență, dar și cu unul dintre cele mai importante premii și anume Cupa diploma “Pro Scientia et Innovatio” EUROINVENT.

De asemenea, mai mulți alți participanți  la eveniment au acordat și ei, pentru UTCN, premii constând în diplome sau medalii.

EUROINVENT este un eveniment organizat de Forumul Inventatorilor Români, Asociația pentru Ecologie și Dezvoltare Durabilă, prin Centrul de Informare Europe Direct Iași, Universitatea Tehnică ”Gh. Asachi”, Universitatea ”Al.I.Cuza” din Iași, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr.T.Popa”, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Protecția Mediului și în colaborare cu Universitatea Națională de Arte ”G.Enescu” Iași.

Ediția din acest an a avut loc la Palatul Culturii din Iași, în perioada 16-18 mai 2019.

 

Articolul precedentVezi care sunt localitățile din județ și străzile din municipiu care rămân fără curent electric în următoarele zile
Articolul următorAnchete de trafic pentru proiectul de construire a centurii metropolitane pe partea de sud a Clujului