Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au reținut ieri pentru 24 de ore, 2 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, respectiv un bărbat în vârstă de 32 de ani și o tânără în vârstă de 20 de ani, ambii din județul Mureș.

În fapt, în cursul zilei de 13 octombrie, în jurul orei 14.45, în timp ce se aflau pe Aleea Brazilor din municipiul Gherla, bărbatul ajutat de tânără, ar fi agresat fizic o  femeie, iar ulterior i-ar fi sustras poșeta în care se afla suma de aproximativ 3.000 de lei.

În baza activităților investigativ-operative cei doi au fost identificați în scurt timp de către polițiști în municipiul Gherla, iar în urma controlului corporal efectuat asupra acestora, polițiștii au identificat și ridicat 3 plicuri cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

De asemenea, în cauză au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară la locuințele acestora, unde au fost identificate și ridicate bunuri de interes operativ.

Ca urmare a probatoriului administrat pe numele lor a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind depuși într-un Centru de Reținere și Arestare Prevenitivă.

 

 

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentAccident pe nodul rutier al autostrăzii A3! Opt persoane au primit îngrijiri medicale (FOTO)
Articolul următorPercheziţii în Cluj şi Turda! Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru deţinere de droguri (FOTO)