Un accident rutier a avut loc, în această dimineaţă, pe strada Dorobanţilor din Cluj-Napoca.

În evenimentul rutier au fost implicate cinci autoturisme, iar un bărbat a fost grav rănit.

Conform primelor informaţii, la data de 29.01.2019, orele 07.00, un bărbat, de 61 de ani, din Cluj-Napoca, a condus auto pe strada Dorobanților, pe banda 3, iar la intersecția cu strada Progresului ar fi schimbat banda de circulație fără să se asigure, intrând în coliziune cu alt autoturism, pe care l-a proiectat în alte două autoturisme parcate.

Un autoturism parcat a fost proiectat pe partea carosabilă şi a acroşat un auto staţionat în coloană. Conducătorul auto în vârstă de 61 de ani a fost rănit şi a fost transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri medicale.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

La evenimentul rutier a fost descarcerat un bărbat, rămas încarcerat în unul din autoturismele implicate în accident.

Bărbatul era inconștient la sosirea salvatorilor și a fost scos pe ușa pasagerului din dreapta de către pompieri, deși el se afla pe locul șoferului. Bărbatul a suferit traumatisme grave, el a fost preluat imediat de medicii echipajului SMURD (Terapie Intensivă Mobila) și a fost transportat la spital.

Au fost dislocate la locul evenimentului trei autospeciale de descarcerare și un echipaj SMURD, având în vedere faptul că a fost anunțat în apelul inițial că au fost implicate cinci mașini în evenimentul rutier.” a transmis purtătorul de cuvânt ISU Cluj.

Articolul precedentFOTO/VIDEO | Drumul județean care face legătura între Cluj-Napoca și zona turistică din Băișoara este înecat în noroi
Articolul următorO clujeancă, a 48-a persoană decedată din cauza gripei