Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Centura Ocolitoare Vâlcele-Apahida a municipiului Cluj-Napoca, la kilometrul 5+400 de metri, în zona localității Gheorghieni, județul Cluj,  a avut loc o coliziune între un autoturism și o autoutilitară. În urma impactului, două persoane au suferit leziuni (una fiind în stare gravă), primind îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ.

„Pompierii au găsit un autoturism și o autocamionetă avariate, iar în autoturism era încarcerat un bărbat în stare de inconștiență, în vârstă de cca 60 de ani. Echipajul de descarcerare a desfăcut rapid una dintre  ușile blocate ale autoturismului și a acționat pentru a extrage de urgență bărbatul din autoturism. Acesta a fost preluat de echipajul medical SAJ care desfășoară în aceste momente manevre de resuscitare.
La locul evenimentului mai sunt consultați un bărbat și o femeie, în stare de conștiență și cooperanți”, a transmis ISU Cluj.

ACTUALIZARE: In urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea unui pasager din interiorul acestuia.

Imagine

Articolul precedentDoi bărbaţi fără permis de conducere prinşi la volanul aceleiaşi maşini în decursul a câtorva ore
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 29. Cum se pregătește America de alegeri