Un suporter al echipei CFR Cluj a fost resuscitat pe stadion după ce a intrat în stop cardio-respirator. Martorii au sărit în ajutorul lui, iar echipajul SMURD aflat la faţa locului a reuşit să îl salveze.

Meciul dintre CFR Cluj si Slavia Praga din Conference League a fost oprit pentru aproximativ 15 minute.

„Un echipaj SMURD, care asigura măsuri specifice pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, a fost solicitat să acorde asistență medicală de urgență unui bărbat care a intrat în stop cardio-respirator, în timp ce asista la meciul de fotbal ce s-a desfășurat în această seară.

Câteva persoane cu pregătire medicală ce se aflau în apropierea bărbatului, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au început manevrele de resuscitare de bază, până la sosirea salvatorilor SMURD.

Echipajul a preluat imediat aplicarea manevrelor de resuscitare și a început suportul vital avansat pentru victimă.

Din fericire, acestea au reușit să readucă semnalele vitale pentru bărbat fiind transportat la institutul inimii pentru îngrijiri de specialitate. Acesta era conștient și cooperant în momentul predării„, a transmis ISU.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentEuroparlamentarul Rareş Bogdan: Alaltăieri noapte, la nivel european s-a întâmplat o chestiune de care nu se ştie
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET