Cupa Mondiala de Culturism si Fitness va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in perioada 20-25 noiembrie, iar actorul Arnold Schwarzenegger ar urma sa fie unul dintre invitatii speciali ai competitiei.

“La finalului anului 2017, Cluj-Napoca a fost desemnat oraş european al sportului 2018, acest titlu aduce cu sine o recunoaştere internaţională a eforturilor în domeniul dezvoltării unor politici în domeniul sportului, dar ne şi responsabilizează pentru menţinerea şi îmbunătăţirea acestor tipuri de politici publice locale. Acest eveniment va avea loc în cea mai mare şi modernă sală din România, Sala Polivalentă. Cu o capacitate de până la 10.000 de locuri, sala este dezvoltată pe cinci nivele, având în mijlocul terenului cubul video unic în ţară cu patru ecrane de mari dimensiuni care transmit imagini full HD chiar în timpul evenimentelor. Sala Polivalentă are în dotare toate facilităţile corespunzătoare desfăşurării unui asemenea eveniment de interes naţional şi internaţional fiind cea mai modernă şi încăpătoare construcţie destinată organizării de evenimente din ţară.

Anul 2017 a adus în Sala Polivalentă organizarea Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică, un eveniment cu o mare vizibilitate internaţională şi o realizare de excepţie pentru oraş. Considerăm că prezenţa în Cluj-Napoca a unei competiţii de asemenea anvergură, precum şi a unor nume mari din culturismul mondial, la acest eveniment confirmând participarea şi celebrul Arnold Schwarzenegger, reprezintă una dintre cele mai însemnate modalităţi de promovare a municipiului nostru pe plan intern şi internaţional, se arată în proiectul de hotărâre pe care Consiliul Local urmează să îl aprobe.

Organizarea Cupei Mondiale de Culturism şi Fitness la Cluj-Napoca se ridică la suma de 110.000 lei.

Presa naţională scria, încă de la începutul lunii octombrie 2017, că celebrul actor american Arnold Schwarzenegger, ar putea ajunge la Cluj-Napoca, la invitaţia preşedintelui Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (FRCF), Gabriel Toncean, cu ocazia Cupei Mondiale IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness).

Primăria Cluj-Napoca va aloca de la bugetul local suma de 70.000 de lei în vederea organizării în Sala Polivalentă, în parteneriat cu Federaţia Română de Culturism şi Fitness, a Cupei Mondiale de Culturism şi Fitness, în perioada 23-25 noiembrie.

Articolul precedentAna Ularu, Radu Iacoban, Luminița Bucur și Eugen Gyemant printre invitații de la Comedy Cluj #9
Articolul următorFOTO | A fost asfaltat drumul judeţean Dăbâca – Pâglişa – Dârja – Panticeu