Incident halucinant petrecut zilele trecute la Turda: un adolescent, consumator de prenandez, a urcat împreună cu un amic, în vârstă de 23 de ani, în zona „Cetate” pentru a trage în voie, din pungi, prenandez.

Însă, după ce drogul şi-a făcut efectul asupra sa, încetinindu-i reacţiile, amicul său l-a violat fără prea multe remuşcări.

De ruşine, victima a mărturisit mamei ce i se întâmplase – însă la doar două săptămâni după incident.

Cu toate acestea, poliţia din muncipiu a luat cazul în serios şi face eforturi pentru identificarea făptaşului.

„Totul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, însă doar ieri am avut curajul  să-i povestesc mamei, iar aceasta m-a adus rapid la poliţie şi am făcut plângere pe numele făptaşului. Se numeşte Ştefan – are 23 de ani – şi ştiam că şi el inhalează prenandez, deci are aceeaşi preferinţă ca şi mine.

Aşa că am intrat în cetate şi acolo ne-am drogat împreună. Mai ţin minte doar că la un moment dat a început să mă pipăie, eu n-am putut riposta, fiindcă aveam reacţiile încetinite din cauza drogului – iar el m-a „executat”. Am realizat doar peste o oră-două ce-mi făcuse, după ce a trecut efectul drogului – mai ales că şi durerile pe care le aveam erau insuportabile. M-am tot codit, dar până la urmă i-am povestit totul mamei – şi acum iată-mă aici, la Cluj, împreună cu domnul poliţist” mărturiseste victima pentru Gazeta de Cluj.

Poliția din Turda a deschis un dosar penal în acest caz.

„S-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infrcţiunii de viol. Se efectuează cercetări în vederea identificării autorului”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Articolul precedentConcert de jazz în groapa de gunoi Pata Rât, de lângă Cluj-Napoca
Articolul următorJaf la o sucursală a Băncii Transilvania din Cluj-Napoca