Un bărbat din comuna bistrițeană Livezile a fost arestat preventiv pentru furt calificat, după ce, la finele săptămânii trecute, i-a furat chiriașului său, un bărbat din Cluj-Napoca, 10.000 de euro dintr-o borsetă. Livezeanul a fost prins de polițiști după câteva zile, tocmai în București, în Sectorul 6. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%.

 

Un bărbat de 50 de ani domiciliat în municipiul Cluj Napoca a sesizat, sâmbătă, 2 iulie, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu-Bârgăului despre faptul că în noaptea de 2 spre 3 iulie, în timp ce se afla în gazdă la locuința unui bărbat de 53 de ani din Livezile, acesta i-ar fi sustras dintr-o borsetă suma de 10.000 euro.

În urma activităților desfășurate cu operativitate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Direcția Operațiuni Speciale și polițiști din cadrul Direcției General de Poliție a Municipiului București, bărbatul suspectat de comiterea faptei, a fost depistat pe raza Sectorul 6 București, totodată fiind recuperat prejudiciul în proporție de 70%.

Duminică, bărbatul dein Livezile a fost reținut pentru 24 de ore, pentru furt calificat, iar ieri a fost dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Bistrița, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, care a fost admisă de instanță.

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Articolul precedentSTUDIU: Nivel crescut de radon în clădirile cu școli și grădinițe din România
Articolul următorValul de căldură care a făcut ravagii în Europa va lovi România, urmează 5 zile de foc