Astăzi, în jurul orei 10,  a izbucnit un incendiu într-o parcare de pe strada Viitorului din localitatea Sânnicoara, judeţul Cluj.

Au fost alertate două autospeciale pentru stins incendii pentru a interveni la acest eveniment, după care s-a revenit la apelul inițial și a fost menționat faptul că autoturismul arde în apropierea unor balcoane și a altor două autoturisme, care sunt în pericol să se aprindă.

„Pompierii sosiți la locul solicitării au găsit două autoturisme, staționate în parcarea de la primul nivel al unui bloc de locuințe cu patru etaje, cuprinse în totalitate de flăcări, iar în apropierea acestora se aflau parcate încă trei autoturisme.

Locatarii apartamentelor situate în apropierea parcării erau ieșiți din acestea, fiind alertați de zgomotele generate de arderea celor două autoturisme.

A fost dislocate, preventiv și un echipaj SMURD la locul incendiului. Stingerea flăcărilor, care au cuprins cele două autoturisme, a durat aproximativ 10 minute, fiind evitată propagarea acestora la vecinătăți. Căldura degajată a topit izolația termică de polistiren poziționată pe plafonul parcării, elementele decorative din aluminiu a două balcoane situate deasupra focarelor, au spart geamurile încăperilor dinspre balcoane, a celor două apartamente, și au topit țevile instalației de scurgere a canalizării, care traversau prin spațiul parcării”, a transmis ISU Cluj.

Din fericire, locatarii blocului nu au fost răniţi.

Cercetările preliminare au stabilit faptul că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului.

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentVIDEO | Scandal în Cluj-Napoca! O femeie în cărucior cu rotile a fost împinsă și aruncată pe jos
Articolul următorVIDEO | Urs filmat pe străzile oraşului Câmpia Turzii