Autorităţile locale au anunţat că Simona Halep a acceptat titlul de cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca.

Sportiva a venit astăzi la Cluj, alături de Ion Tiriac şi Ilie Năstase. Cei trei s-au întâlnit cu primarul Emil Boc care a făcut marele anunţ în urmă cu puţin timp.

Mă bucur foarte mult ca Simona Halep a acceptat propunerea de a deveni cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca.

Dincolo de performanţă extraordinară obţinută la tenis, Simona Halep este un model pentru o întreagă generaţie, pentru toţi romanii. Prin talent, muncă, elegantă, modestie şi tenacitate, Simona Halep inspiră oameni atât din România cât şi de pe întreg mapamondul.

Îţi mulţumim, Simona Halep, pentru momentele unice de bucurie şi mândrie pe care ni le-ai oferit! Şi, cu siguranţă, vor urma şi altele!

Simona, suntem alături de tine! Şi la bine, şi la greu!

Marea noastră campioana se afla din nou la Cluj-Napoca, alături de alţi doi sportivi legendări ai României, Ion Tiriac şi Ilie Nastse, cu ocazia unui eveniment de promovare a tenisului.

„Întâlneşte-ţi campionii!” este adresat copiilor cu vârste între 3 şi 7 ani, fiind organizat de Federaţia Romană de Tenis şi Winners Sports Club.

Acordarea titlului de cetăţean de onoare urmează să se facă într-o şedinţă viitoare a Consiliului local„, a transmis primarul Emil Boc.