ACTUALIZARE: În jurul orei 18:00, fetița a fost găsită, pe Bulevardul Muncii, anunţă IPJ Cluj. Poliţiştii spun că fetiţa se află în siguranţă.

  O fetiță în vârstă de 8 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj,  a plecat singură de la școală, în jurul orei 15.00 și este de negăsit.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 25 februarie în jurul orei 15.00, minora GROZA SARA TANIA, în vârstă de 7 ani și 11 luni, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat singură de la școala la care învăța, din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca fără a aștepta sosirea părinților iar de atunci nu este de găsit.

Semnalmentele persoanei dispărute:

SEMNALMENTE  – înălţime aproximativ 125 cm, 30 – 32  kg, ochi căprui, păr şaten închis, tuns cu breton în față, lung peste umeri, faţa rotundă, fără semne particulare.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu o haină de culoare albastră cu guler roz, pantaloni de trening, căciulă roz și cizme de culoare neagră. Are ghiozdan de culoare roz.

Fetița răspunde la numele SARA.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Articolul precedentFotografii etnografice de premiu la Oradea
Articolul următorVIDEO | Debranșare cu scandal în Gherla! Au intervenit şi jandarmii