Un drum turistic din zona localității Săndulești, județul Cluj, a fost motiv de protest marți pentru aproape 50 de persoane din localitate.

Potrivit Transilvania Reporter, oamenii au protestat în faţa primăriei din localitate faţă de un drum turistic neasfaltat şi ameninţă că îl vor bloca dacă problema nu va fi rezolvată.

“La iniţiativa mai multor cetăţeni din comuna Sănduleşti am organizat un protest în faţa primăriei, peste 50 de persoane, care să fie un semnal de alarmă pentru CJ Cluj că şi locuitorii din Sănduleşti aparţin judeţului Cluj. Suntem într-o zonă strategică, între Cheile Turzii, Cheile Tureniului şi Salina Turda, iar la sfârşit de săptămână trec turişti cu GPS, este drumul cel mai scurt, se crează inconveniente pentru locuitori. Drumul este neasfaltat, vara e praf, când plouă toată piatra de pe drum este spălată şi adusă în şanţuri”, a spus organizatorul protestului, Marius Sin.

Protestatarii susţin că dacă drumul respectiv nu va fi asfaltat, vor organiza alte proteste şi-l vor bloca, mai arată Transilvania Reporter. Primarul Călin Fărgaciu a explicat că atunci când plouă, drumul respectiv devine ca un pârâu şi că au fost mai multe cazuri când autocarele turiştilor au rămas blocate şi au putut fi scoase doar prin tractare cu tractorul:

Articolul precedentFurnizarea de gaze, sistată luni în cea mai mare comună a României
Articolul următorUn deputat clujean cere demolarea Clinicii de Chirurgie din Cluj-Napoca