Femeia din Dej care şi-a lăsat copilul să moară zăcând săptămâni întregi într-un pat, printre viermi şi muşte, în propriile fecale a fost condamnată la închisoare.

La un an de la moartea băiatului, femeia a fost judecată în prima instanţă, fiind acuzată de rele tratamente aplicate minorului sub  forma OMORULUI CALIFICAT, dar şi pentru violenţă în familie, scrie dejeanul.ro.

Aceasta nu şi-a recunoscut niciun moment faptele, astfel că astăzi a fost condamnată la 18 ani şi 2 luni de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi, pentru o perioadă de 5 ani.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată.

Totul s-a întâmplat în acelaşi apartament în care locuia atât bunica băiatului cât şi concubinul mamei, dar niciunul dintre ei nu au fost impresionaţi de faptul că micuţul se stinge tot mai mult de la o zi la alta. Din acest motiv, ambii sunt cercetaţi pentru rele tratamente aplicate minorului.

Bărbatul este în arest preventiv, săvârşind între timp şi o altă fapta, iar bunica băiatului este cercetată sub control judiciar, urmând să aibă termen de judecată în 9 august.

Vă reamintim, în luna iulie 2020, un băiat de 9 ani a fost găsit de autorități într-o stare extrem de gravă, într-un apartament din Dej.

Zone ale corpului erau intrate în putrefacție din cauza rănilor netratate. De asemenea, trupul minorului era acoperit de viermi şi muște. 

foto: dejeanul.ro

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentRaed Arafat vine la „Culisele Statului paralel” – Secretarul de stat răspunde celor mai DIFICILE întrebări – ora 18:00
Articolul următorTragediile care au schimbat România: Doctorul pentru care românii au ieșit în stradă – Cum ar fi arătat România fără Raed Arafat