Dan Porcuțan

Presa clujeană este în doliu! Jurnalistul Dan Porcuțan a decedat joi seara, la vârsta de 30 de ani. Fotoreporterul de la Monitorul de Cluj ar fi fost găsit fără suflare în propria locuință, de către sora acestuia.

Dan Porcuțan a suferit zilele trecute o intervenție chirurgicală dentară, iar joi a acuzat dureri de inimă. Cauza probabilă a decesului este un stop cardio-respirator.

Dan era mereu vesel, mereu energic, iubea presa și iubea sportul. S-a îndrăgostit de ciclism și colinda toată țara pe bicicletă. De pe unde mergea, mereu ne trimitea poze, să vedem și noi cum stă treaba în România asta a noastră. Fiindcă el era pasionat și de fotografie, ba mai mult, a reușit să le insufle și altora această dragoste”, scriu colegii săi de la Monitorul de Cluj.

Asociația Profesioniștilor din Presa Cluj regretă dispariția fulgerătoare a unui ziarist tânăr clujean, Dan Porcuțan, reporter de sport la Monitorul de Cluj, care era și membru al APPC. Dispariția sa fulgerătoare ne-a îndurerat peste măsură. Transmitem condoleanțe familiei!”, este mesajul transmis de asociația clujeană.

Înmormântarea va avea loc duminică, 17 martie, la Suceava.

Condoleanțe familiei îndoliate!

Articolul precedentFOTO | Amplă acţiune a poliţiştilor la Cluj: au fost legitimate 70 de persoane şi au fost verificate 50 de autovehicule
Articolul următorRomânii din Diaspora primesc finanțare pentru a reveni acasă