Conflictul dintre fostul preşedinte PSD Cluj, Horia Nasra, şi actalul preşedinte al social-democraţilor din Cluj, Liviu Alexa, continuă.

Deputatul Horia Nasra îi cere public lui Liviu Alexa să îşi ceară scuze faţă de clujeni şi jurnalişti, iar mai apoi să demisioneze din fruntea PSD Cluj.

„Reforma stângii trebuie să înceapă de la Cluj! Este inadmisibil ca un om politic care a jignit clujenii şi jurnaliştii să mai rămână într-o funcţie de conducere.

Liviu Alexa trebuie să demisioneze dacă are onoare, pentru declaraţiile publice realizate în trecut şi în prezent, pentru scorul electoral dezastruos, cel mai slab din istoria PSD Cluj în primul tur, pentru faptul că în nouă săptămâni a fost de acord cu excluderea unor colegi din partid şi pentru degringolada instalată în PSD Cluj.

Îi asigur pe toţi clujenii că limbajul şi comportamentul public al domnului Liviu Alexa nu reprezintă PSD Cluj şi le solicit celor trei să îşi ceară scuze de urgenţă – APPC condamnă comportamentul și limbajul vulgar al președintelui interimar PSD Cluj, printr-o scrisoare de protest!  

Apoi, îi solicit domnului Alexa se se auto ostracizeze din viaţa publică după jignirile adresate clujenilor şi relatate de presa locală.

De asemenea, le solicit domnilor Adrian Mlădinoiu şi Mihai Mocanu să îşi asume faptul că l-au girat pe Liviu Alexa în fruntea PSD Cluj, implicit jignirile adresate jurnaliştilor şi clujenilor, şi să facă un gest de onoare şi să demisioneze”, a declarat Horia Nasra, deputat PSD de Cluj.