Un incendiu a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 05.50, pe Aleea Micuș din cartierul clujean Mănăștur.

La fața locului au intervenit două autospeciale pentru stins incendii, un echipaj SMURD și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Am fost solicitați în jurul orei 05.50 pe Aleea Micuș din municipiul Cluj-Napoca să intervenim pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în apartamentul situat la parterul unui imobil de locuințe. Au fost dislocate la locul evenimentului două autospeciale pentru stins incendii, un echipaj SMURD si două SAJ. Au fost evacuate din blocul de locuinte noua persoane, dintre care 4 au fost consultate si transportate la spital. Persoana care locuia în apartament a suferit arsuri și a fost transportată de urgență la spital, celelate trei nu prezentau afectiuni grave, fiind evaluate privind agitația psihomotorie și posibilitatea de a fi fost intoxicate cu fum”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Articolul precedentZeci de câini participă la Napoca Dog Show din Cluj
Articolul următorPlângere penală împotriva primarului din Câmpia Turzii! Edilul încearcă să blocheze campania ,,Oameni noi în politică”