Un grav accident rutier a avut loc, noaptea trecută, pe raza localității Mănășturel. Patru persoane, printre care și un copil de doar 10 ani, au ajuns la spital azi-noapte din cauza unei depășiri neregulamentare.

„Un bărbat de 41 de ani din comuna Ciceu Giurgesti, jud. Bistrița Năsăud s-a angajat intr-o depășire neregulamentară a unui autoturism care efectua manevra de virare la stânga, condus de un bărbat de 21 de ani din comuna Fizeșul Gherlii, jud Cluj și a intrat in coliziune cu acesta și ulterior cu un cap de pod”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

„Un echipaj SAJ, care venea din județul Bistrița Năsăud, a acordat primul ajutor răniților până la sosirea echipajelor de intervenție. Au primit asistență medicală de urgență doi bărbați, cu vârste de cca 40 de ani, care au suferit traumatisme multiple severe și care au fost transportați de urgență la spital, conștienți, de către un echipaj SMURD și unul SAJ. Au mai primit asistență medicală de urgență și au fost transportați la spital o femeie de 50 de ani și băiatul acesteia de 10 ani, de către un echipaj SAJ. Pompierii au stabilizat autoturismul răsturnat, au evacuat bărbatul ce nu a putut ieși singur din mașină, folosind echipamentele speciale, pentru a nu-i agrava leziunile și au asigurat siguranța salvatorilor și a persoanelor rănite pe timpul intervenției.”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Articolul precedentUNTOLD 2019: informații despre sistemul de plată, despre accesul în festival și check-in
Articolul următorZiua Imnului Naţional sărbătorită la Cluj-Napoca