Un copil de doar doi ani a fost găsit fără viaţă, în această dimineaţă, în râul Someș.

Minorul a fost dat dispărut încă de ieri. Poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari l-au căutat, însă fără succes.

Din nefericire, în această dimineața, în jurul orei 7:30,  un voluntar angrenat în efectuarea căutărilor a identificat minorul agățat în albia râului, la o distanță de aproximativ 20 de metri de la locul dispariției. 

Identificarea acestuia a fost posibilă în urma scăderii debitul de apă. În acest fel, cadavrul copilului a ieșit la suprafață. 

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă„, a transmis IPJ Cluj.

Ştirea iniţială:

Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 21 mai, în jurul orei 17.00, LĂCĂTUȘ DAVID ALEXANDRU, în vârstă de 2 ani, a ieșit din locuința sa, din localiatea Florești, pentru a se juca cu alți copii în zona râului Someș și nu a mai fost găsit. 

Semnalmente minor: înălțime aproximativ 1 metru, ochii negri, părul șaten. 

În momentul plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare albastră, tricou de culoare albastră și sandale de culoare albastră cu șireturi verzi.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentControale în trafic ale inspectorilor RAR, în Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Mureș și Sălaj! Aproape jumătate din autoturismele verificate, cu deficiențe majore și periculoase
Articolul următorCristian Rizea, la Realitatea PLUS: „I-am cerut procurorului general al Republicii Moldova să verifice legalitatea documentelor semnate de Igor Dodon în cazul retragerii cetățeniei mele”